Hvad betyder det, at en hvalp er reserveret?

Når en hvalp er reserveret betyder det, at der er givet tilsagn om køb af hvalp hos os og hvilket køn det skal være.

Hunden er ikke solgt endnu på dette tidspunkt. Der skal være rum til at fortryde.

Det handler også om, at vi her kigger på hvalpene én for én og ser på, hvad den enkelte hvalp udviser af adfærd, evner, væsen og udfordringer.

Det gør vi ene og alene med baggrund i, at hund og hvalpekøber skal passe sammen.

Det kan ikke nytte noget, at en meget aktiv familie ønsker sig lige præcis den der lille hund med den pæne blis, hvis den hund lige nøjagtig bare vil tusse rundt og have det dejligt.

Samtidig kan det være sin sag, at en hvalpekøber får sig 'en flue i en flaske', når ønsket egentlig bare var at have en sød lille hund derhjemme.

Fra når hvalpene er fyldt 5 uger, kan man komme og besøge dem. Her kan man sagtens afgive ønske om specifik hvalp. Ved fælles evner og intentioner finder vi dog sammen med hvalpekøber den hvalp, der passer bedst.

I de kommende kuld vil vi selv lede efter tæve til at føre den røde og gode tråd samt vores kennelnavn videre. Da vi vil gøre vores bedste for at se hvilken tæve, der vil udvikle og egne sig til dette, så kán det være lidt af en udfordring for hvalpekøbere at skulle vente på vores valg. Men det finder vi helt sikkert en løsning på.


Despositum kan erlægges, når den enkelte hvalp er udvalgt og herved vil hunden bliver registreret som forventet solgt.

Ved selve købet og på overleveringsdagen fratrækkes depositumbeløbet den totale købssum
.