Om os

Hej

Jeg hedder Dorthe.

Jeg er gift med Per.

Vi har to nu voksne børn, som er vokset op med Dansk/svensk Gårdhunde her hos os. Ja, faktisk siden 1999 har racen været hos os. Og tidligere igen har jeg haft den i familien på gården på Djursland midt 70'erne.

Jeg har et lille lystbetonet kvalitetsstueopdræt af Dansk/svensk Gårdhunde.

Hele familien tager del i vores hundeliv på hver sin måde. Og hvad det indebærer af hygge, træning, gåture, klappe hunde, nusse hvalpe, unge som voksne og gamle hunde.

Jeg er specielt interesseret i agility og udstilling.

Jeg deltager ind imellem ved agillitystævner, men det er nok mest hunden, der er en raket. Det er sjovt og givende alligevel,

Jeg deltager også ofte ved udstillinger. Her får jeg bedømt mine hunde så jeg ved, hvordan jeg skal navigere i den videre avl her hos os.

Jeg har udstilliet i både ind- og udland, nationalt som internationalt. Egne og andres hunde.

Det har været begivenhedsrigt hele vejen igennem, da vi har opnået både Juniorchampions, Dansk Champions og Veteranchampion.

Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub. Og jeg er uddannet opdrætter hos Dansk Kennel Klub.
Jeg er også medlem af Dansk/svensk Gårdhundeklub samt Dansk Civile Hundeførerforening. 

 

Vi ved med nu 9 stk. ejet gårdhunde gennem tiden, hjemme og udstationerede samt 25 år med racen mellem hænderne, at det ér specielt dejligt at have en gårdhund.

Gårdhunden knytter sig meget til dens mennesker og vil rigtig gerne være dér, hvor de er. Om det så er på loftet eller i haven, i sengen eller i sofaen. Og det lever vi fint med her i tråd med, hvad hvert enkelt menneske i familen eller i vennekredsen tolerérer.

Men én ting er sikkert; Vi har gårdhunde fordi de er kloge, sjove, vedholdende, nysgerrige, skønne, smukke, krævende, hengivne og meget, meget andet godt.

Og ikke mindst; En gårdhund vil altid forsøge at være din bedste ven. Så er det op til dig at gøre dig fortjent til det venskab 😊