Ja, selvfølgelig må vi det.

 

Udstationering

 

Vi vil gerne videreføre den gode kvalitet og det arbejde, som vi gør os i at lave sunde og skønne Dansk/svensk Gårdhunde.

Og når man som ansvarsfuld og realistisk opdrætter godt ved, at man ikke kan beholde alle de hunde, som er født hos os og som vi kan se potentiale i, så er det at muligheden for udstationering opstår.

Vi laver gerne en udstationeringsordning med dem, som kan se fordelen i at anskaffe sig en hund med de muligheder dét vil indebære. Ikke mindst den økonomiske fordel ved det. Ingen penge ifm. hunden kommer rundt i nogens hænder.

Når vi udstationerer en hund, så er det en fordel, at den kommer til at bo i en overskuelig geografisk afstand fra os. Der vil logisk set være et samarbejde, for hunden skal kunne deltage i udstillinger med evt. avl fi sigte. Og det gøres bedst med noget træning inden da. Enten ved Dansk Kennel Klub Kreds 1 i Birkerød eller tilmelding til private intensive kurser.

Der vil selvfølgelig blive udfærdiget et dokument i.f.m. ordningen hvor begge parter underskriver dokumentet. Det er for at alle kan føle sig trygge i det hele.

Vi har erfaring med det. Og vi ved, at har man yderligere spørgsmål til det, så kan nuværende og tidligere udstationeringsværter kontaktes og tales med om det.